GDE KUPITI PVC STOLARIJU?

16-Nov-2014

PVC STOLARIJA - PRAVILAN IZBOR (GDE KUPITI PVC STOLARIJU)

Poslednjih godina je počelo da se kristališe tržište PVC stolarije. Na žalost, prvo je počelo da se razdvaja loše od dobrog, ‚‚preko leđa“ kupaca. Sve više je nezadovoljnih i prevarenih građana koji su izdvojili za njih, veoma značajne sume, novca za nabavku novih i zamenu starih prozora.

Gde kupiti pvc stolariju 2

Najčešći problemi pri nabavci i kasnijem funkcionisanju su neadekvatan kvalitet materijala, korišćenih pri proizvodnji PVC stolarije, i ne stručnih izrada i ugradnja. Ne retko se susrećemo sa problemom zatvaranja firmi od kojih smo kupili prozore, što automatski povlači nemogućnost ostvarivanja garancije i servisa PVC prozora.

Gde kupiti pvc stolariju 3

Pred kupcima nije nimalo jednostavan zadatak da u velikom broju ponuđača, umeju da uzaberu najbolji kvalitet sa prihvaltjivom cenom. Takođe, i pred prodavcima kvalitetne pvc stolarije  je trajni zadatak, da informišu kupce o tome kako da prepoznaju dobru od loše pvc stolarije.

Možda bi se trebalo ponekad, ili čak dominantno, povesti poslovicom ‚‚Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari “ i izbeći naknadne stresove i nerviranja.

Gde kupiti pvc stolariju 4

Pri kupovini PVC prozora treba izabrati firmu sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, koja ne krije brojeve telefona na sajtu, koja ima staž, reference, iskustvo, dobar odnos sa svojim klijentima. 

Vrlo je bitno da firma koju izaberete za kupovinu PVC stolarije bude iz Vašeg okruženja. Nije realno očekivati da firma iz Kraljeva na potencijalnu reklamaciju i popravku dolazi u Suboticu. Blizina firme Vam omogućava brz servis i uslugu popravke.