PVC stolarija cene

07-Jul-2013

PVC stolarija se jednom kupuje i ugrađuje.

To su parametri kojima se treba rukovoditi pri izboru proizvodjača PVC stolarije.

Recept je vrlo jednostovan! Što je cena niža kvalitet PVC stolarije je lošiji.

Čuvena engleska poslovica ``Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari`` je standard koga se treba držati pri kupovini.

To su parametri kojima se treba rukovoditi pri izboru proizvodjača PVC stolarije. Recept je vrlo jednostovan! Što je cena niža kvalitet PVC stolarije je lošiji. Čuvena engleska poslovica ``Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari`` je standard koga se treba držati pri kupovini.

Tržište su preplavile gomile nekvalitetnih prozora.

Najtraženije su ponude gotovih proizvoda na stovarištima,koja uprkos zakonu o zaštiti potrošača, ne daju nikakvu garanciju na prodate prozore.

Po zakonu Republike Srbije svaki prodavac je dužan da pruži garanciju na funkcionisanje prodatog prozora u trajanju od 2(dve) godine. Pored zakonskih obaveza garancije, poslovnost firme nalaže da i po isteku garancije obezbedi servis i rezervne delove za prodate prozore na bar 5 godina.

Cena prozora je ono što ljude motiviše da „ pogreše“ pri odabiru firme koja će im ugraditi prozore.

Kada kupujemo televizor ili belu tehniku onda tražimo proizvode sa što dužom garancijom i poznatim imenom. Ako pogrešite pri kupovini električnih uređaja možete ga lako zameniti drugim.

Kod kupovine PVC stolarije nije takav slučaj. Osim izgubljenog novca morate ponoviti i obimne građavinske radove pri zameni prozora. Osim cene koja je danas bitna,obavezno proverite i kvalitete materijala od kojih se izrađuju PVC prozori i ozbiljnost firme koja ih ugrađuje (dužina poslovanja,reference i preporuke).