PVC stolarija

04-Jul-2013

PVC stolarija - cena

 

Na kvalitet i cenu PVC stolarije najvi[e utiče cena repromaterijala od kog se PVC stolarija proizvodi. Sama cena rada je manje više ista kod svih proizvodjača. Naša firma se odlučila za najkvalitetnije materijale pri izradi PVC stolarije da bi izbegli česte reklamacije i popravke, što utiče na cenu naše PVC stolarije.

Kupovinom jeftinog prozora, kupujete ``problem``, stvari kao nepostojanje garancije, servisa i rezervnih delova. A kao najgori scenario krivljenje i propadanje PVC prozora zbog loše sirovine i tankog čeličnog ojačanja (ako ga uopšte i dobijte u prozoru) ili reciklirane plastike. Dobro proučite pre kupovine sta dobijate za ponuđenu cenu, jer kvalitetna stolarija mora malo više da košta od stolarije koja je zarad cene osiromašena.

 

Da li je PVC stolarija svaka, ista?

 

Najčešća pitanja koja se pojavljuju pri kupovini PVC prozora. Kada kupujemo PVC stolariju najčešće pitamo koliko košta kvadrat (m²) prozora. A kada kupujemo automobil onda gledamo ko je proizvodjač, zemlja porekla, opremu, pouzdanost prodavca, garanciju i servis.

Ovom paralelom, Vam prikazujemo grešku koju u startu naprave kupci pri kupovini PVC prozora. Bez obzira što je cena danas bitna, ona ne sme biti presudna pri nabavci PVC srolarije.

Najbitnije je da znate šta kupujete, a za malu razliku u ceni, da bobijete prozore mnogo lošijih osobina.