Kontakt informacije

Pvc roletne

U našoj ponudi možete izabrati izmedju standardnih i spoljnih roletni koje se mogu ugraditi na već montirane prozore bez obzira od kojeg su materijala (drvo, pvc materijal i alu). Unutrašnje roletne se ugradjuju zajedno sa prozorom. Roletne su potrebne u Beogradu, jer je ovaj grad poznat i po promenljivoj klimi i jakim povremenim udairm vetra. Koriste se u situacijama gde stari drveni prozori već poseduju prostor za kutiju roletne ili prilikom izgradnje nove kuće treba predvideti prostor za kutiju da se ne bi smanjila visina prozora.

Roletne su najbolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoće.

U ponudi imamo lamele od aluminijuma i pvc u raznim bojama. Roletne možete podizati pomoću ručnog automata (gurtne) kurble i elektromotora sa prekidačem ili daljinskom komandom.

Sam prozor bez roletne je pola završenog posla. Svako ko želi da zaštiti svoju kuću od vremenskih nepogoda, provale ili bučnog komsiluka odlučiće se za ugradnju roletni u sklopu prozora.

PVC roletne

Roletne se izgradjuju od PVC kutije i vodjice sa aluminijumskim zastorom (lamelama) punjenim poliuretanskom izolacijom.
Roletna poseduje četkice koje omogućuju bolje dihtovanje i manju buku pri podizanju i spuštanju. Unutrašnji poklopac kutije omogućava brzo i jednostavno održavanje. Mogućnost ugradnje motora sa prekidačem ili daljinskom komandom.

Naši partneri

Sarađujemo sa brendiranim proizvođačima pvc i alu stolarije jer želimo da vam ponudimo kvalitetne proizvode.

  • Alumil
  • Deceunick
  • Inoutic
  • Siegenia

Alu sistem Štulić može da se pohvali da poseduje iskustvo i kvalitet i da su zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka!

Izaberite firmu sa imenom, tradicijom i kvalitetom.