Kontakt informacije

Pvc stolarija

PVC stolarija

Zamena dotrajale drvene stolarije nije malo finansijsko ulaganje. Pri odabiru samog materijala i proizvodjača treba voditi računa o više elemenata. PVC stolarija (polivinil hlorid) je materijal, uz dodatke najkvalitetnijih aditiva, budućnosti stambene izgradnje. Poslednjih godina ona preuzima primat, kako u Beogradu tako i u ostalim delovima Srbije. Osim svoje pristupačne cene ispunjava sve zahteve energetske efikasnosti. Zbog rastućih cena energije u celom svetu postojeći sistemi se unapređuju na razne načine, a najviše preko stakla koje ugrađuju.

Pored PVC stolarije i dvostrukih stakala omasovljuje se i ugradnja trostrukih stakala. Pošto je staklo najhladniji deo na kući, potrebno je posebnu pažnju obratiti na procedure izrade stakala i odabir istih. Stakla float kvaliteta su standarna ugradnja, ali uz pomoć niskoemisionih i four seasons stakala uz dodavanje argona u medjuprostor poboljšavamo izolaciju značajno. Argon se pokazao kao odličan izolator, a bezopasan za okolinu.

Pvc prozori i vrata

U našoj proizvodnji se posebna pažnja poklanja ispunjavanju procedure kvalitetne izrade staklo-paketa zbog što bolje opravdanosti ulaganja u novu PVC stolariju - pvc prozori i pvc vrata.

PVC profili

Pošto je PVC stolarija u ekspanziji i sve više je zastupljena na tržištu, inženjeri poklanjaju posebnu pažnju njenom usavršavanju. Unapređuju njene termičke, zvučne i estetske osobine.
Osim ovih osobina PVC stolarija mora da ima i čvrstinu. Sve ove osobine dobijamo odabirom što kvalitetnijeg materijala od kojeg se proizvodi PVC stolarija. Kvalitetan materijal (profil i okov) vam nude otpornost na hladnoću, toplotu, vlagu, dugotrajnost i ostale pozitivne osobine.

Za potrebe stambenih objekata PVC stolarija je najzahvalnija i najzastupljenija u zapadnoj Evropi. Oko 75% prozora koji se proizvedu u Evropi pripadaju grupi PVC stolarije. Ovaj procenat je postignut sa raznovrsnošću sistema za PVC prozore (oblik, boja, rezultati u izolaciji zvučnoj i termičkoj i sl.).

PVC stolarija

PVC stolarija proizvedena u našoj firmi sa najnovijom varijantom staklo-paketa 4-16-4-16-4 (float, low emision ili four season) od 44 mm debljine, nudi Vam moguću izolaciju. PVC stolarija sa ovakvim termoizolacionim staklom i vrhunskim nemačkim šestokomornim PVC profilom „INOUTIC“ Vam daje toplotnu i zvučnu barijeru u odnosu na spoljašnje uticaje.

Samo u našoj firmi dobijate staklo debljine 44 mm u šestokomornoj varijanti PVC stolarije.


PVC stolarija - galerije

Naši partneri

Sarađujemo sa brendiranim proizvođačima pvc i alu stolarije jer želimo da vam ponudimo kvalitetne proizvode.

  • Alumil
  • Deceunick
  • Inoutic
  • Siegenia

Alu sistem Štulić može da se pohvali da poseduje iskustvo i kvalitet i da su zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka!

Izaberite firmu sa imenom, tradicijom i kvalitetom.