Sobna vrata

U našoj paleti proizvoda možete pronaći i sobna vrata , proizvedena po najvišim estetskim i tehničkim standardima. Štok vrata je izrađen od specijalno dizajniranog aluminijumskog profila a krilo od medijapana debljine 4mm, koje je ofarbano specijalnim poliuretanskim bojama.

Sobna vrata sa alu stokom

Aluminijumski štok se farba (plastificira) ili eloksira u sve boje koje, moderan dizajn, zahteva. Krilo se izrađuje sa ili bez ukopanih bordura (šara) i moguće ga je dobiti u bilo kojoj boji koju Vaš arhitekta zahteva. Sa kombinovanjem boja štoka i krila možete razbiti monotoniju u Vašem stanbenom ili poslovnom prostoru.

Ugradnju je moguće izvršiti na različitu debljinu zida,zahvaljujući ‚‚štelujućem‚‚ alumijumskom štoku. Sobna vrata se montiraju sistemom ‚‚suve‚‚ ugradnje, tako da možete zavšiti sve grube radove, i na kraju ugraditi vrata.

Vrata poseduju najkvalitetnije italijanske okove.

Cena sobnih vrata se kreće od 280 € pa naviše, u zavisnosti od modela i dimenzija, sa uračunatom montažom u cenu. Vrata se proizvode po željenoj meri.

Sobna vrata


Sobna vrata sa alu štokom galerije

Naši partneri

Sarađujemo sa brendiranim proizvođačima pvc i alu stolarije jer želimo da vam ponudimo kvalitetne proizvode.

  • Alumil
  • Deceunick
  • Inoutic
  • Siegenia

Alu sistem Štulić može da se pohvali da poseduje iskustvo i kvalitet i da su zadovoljni klijenti naša najbolja preporuka!

Izaberite firmu sa imenom, tradicijom i kvalitetom.